Eilert Hanoa, daglig leder i Kahoot. Foto: Per-Ivar Nikolaisen
Eilert Hanoa, daglig leder i Kahoot. Foto: Per-Ivar Nikolaisen

Kahoot fortsetter veksten

Mer enn tredoblet salgstallene i tredje kvartal mens underskuddene krympet

Publisert

De fakturerbare inntektene endte på 11,6 millioner dollar, og Kahoot har dermed hatt en artig vekst på 241 prosent det siste året. Det viser kvartalsrapporten som ble publisert torsdag.

Til sammenligning var de fakturerbare inntektene på 3,4 millioner dollar i tredje kvartal i fjor.

Selskapsinformasjon fra Caphub.io

KAHOOT! AS

Kahoot! er en spillbasert læringsplattform, basert på flervalgsoppgaver. Kahoot! bygger på sosial læring hvor man samles rundt en felles skjerm. Siden oppstart har Kahoot! blitt brukt av 2mrd spillere

Les mer om selskapet her

OSLO

Eilert Hanoa

50+

  • NORTHZONE VENTURES NORWAY AS
  • Iii Lp Creandum
  • AS REAL-FORVALTNING
Se hele selskapsprofilen

Brutto driftsresultat (EBITDA) var i tredje kvartal på én millioner dollar, mot et negativt resultat på − 1,7 millioner på samme tid i fjor.

Til tross for den eksplosive inntektsøkningen taper selskapet penger, og resultat før skatt endte på negative 795.000 dollar. Det er imidlertid en markant bedring fra fjorårets tredje kvartal, da Kahoot hadde et resultat før skatt på - 2,3 millioner dollar.

For året under ett forventer selskapet å fakturere for 41 til 42 millioner dollar, inkludert bidrag fra det danske teknologiselskapet Actimo som Kahoot kjøpte opp i september.

Det siste året har Kahoot-aksjen skutt i været på Børsen, med en oppgang på voldsomme 295 prosent, godt hjulpet av en investering fra giganten Softbank.