Tom Roger Sokki i Lavo. Foto: Privat
Tom Roger Sokki i Lavo. Foto: Privat

Lavo.tv inngår forlik med gründeren

Publisert Sist oppdatert

I en børsmelding mandag kveld melder Lavo.tv at det er inngått et forlik med gründer og tidligere sjef Tom Roger Sokki, og at det nå ikke er flere tvister mellom partene.

«Forliket er lavere enn Oslo Tingretts dom og vil ikke ha vesentlig effekt på selskapets økonomiske stilling. De nøyaktige oppgjørsvilkårene vil forbli konfidensielle», heter det i meldingen.

Det var i fjor sommer at gründeren Tom Roger Sokki gikk til sak mot selskapet han startet i 2013.

Kravet dreide seg om påstått utestående utbetaling av lønn, feriepenger og etterlønn på til sammen tre millioner kroner. Lavo.tv svarte med et motsøksmål med påstander om at gründeren hadde fått for mye lønn, og krevde å få 2,3 millioner kroner tilbakebetalt.

I januar falt dommen i Tingretten, og selskapet ble dømt til å betale Sokki til sammen 635.320 kroner i tillegg til renter, for utestående lønn og feriepenger i perioden desember 2018 og januar-februar 2019.

Lavo.tv anket dommen, og har nå inngått et forlik. Summen holdes hemmelig, men er ifølge børsmeldingen lavere enn beløp enn det selskapet ble dømt til å betale i Tingretten.

I en annen melding opplyser selskapet at styremedlem Dag Skansen har trukket seg fra styret.