inzpire.me-gründer Marie Mostad og "Client Partner" Marie Nordli-Mathisen skal sammen bygge opp London-kontoret.
inzpire.me-gründer Marie Mostad og "Client Partner" Marie Nordli-Mathisen skal sammen bygge opp London-kontoret.

London calling: inzpire.me-Marie har lagt gullplanen. «Grenser for hvor mye mer vi kan vokse i Norge»

Gründer Marie Mostad vil gjøre det britiske markedet til en audition før USA. Nå har hun flyttet til London og frykter verken å være "hands off" i Norge - eller Brexit.

Publisert Sist oppdatert

Reisen til London med ankomst denne uken, startet på et strategiseminar for cirka fire måneder siden. Øverst på agendaen sto "nye markeder". Teamet hadde i forkant forberedt analyser med data på de ulike alternativene, men konkluderte raskt: "En av de viktigste faktorene for å lykkes, er å ha med seg flinke folk".

Selskapet bak den stadig større influenser-plattformen lyste derfor ut salgsstillinger i opptil flere markeder og lot potensielle kandidater avgjøre, og etter kort tid dukket gründer Marie Mostads nåværende UK-makker opp:

London-bosatte Marie Nordli-Mathisen. Hun er nå ansatt som "Client Partner" i i inzpire.me og har tidligere jobbet med salg i Tyskland, Østerrike, Sentral-Europa, UK og Irland.

For å dekke det akutte informasjonsbehovet under utbruddet av COVID-19 tilbyr vi nå SHIFTER+ gratis de første 30 dagene. Og reduserer samtidig prisen på månedsabonnementet. Du kan når som helst si opp abonnementet.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Abonnement SHIFTER+
Kampanje
GRATIS første 30 dager,
deretter 129,- per mnd

Bestill her

Årsabonnement på SHIFTER+
1290,- per år (107,- pr mnd)


Bestill her