Nytt om navn

Monica Vaksdal er ny administrerende direktør i Utel

Vaksdal tiltrer stillingen for Alytic sitt porteføljeselskap Utel fra 1.september. 

Ny jobb: Monica Vaksdal blir administrerende direktør i Utel.
Publisert Sist oppdatert

Utel, en leverandør av programvare for nettverksovervåking og avdekking av bedrageri med global kundebase, har ansatt Monika Vaksdal som ny administrerende direktør. 

Shifter har tidligere skrevet at Vaksdal har solgt to selskaper på halvannet år

– Med omfattende erfaring innen forretningsutvikling, strategi, kommersialisering og teknologi, kommer Vaksdal til Utel etter å ha vært administrerende direktør i Kaifa AS og Mitta Oy, samt grunnlegger og tidligere administrerende direktør i Think Outside AS. Hennes brede ledererfaring og- styre- og rådgivningserfaring spenner over ulike bransjer og selskapsstørrelser, skriver selskapet i en pressemelding. 

– Jeg gleder meg til å begynne i rollen som administrerende direktør for Utel og til å videreutvikle selskapets sterke fundament. Utel har en imponerende historie preget av innovasjon og kvalitet, og jeg ser frem til å lede selskapet inn i neste fase av vekst og utvikling. Sammen med det dyktige teamet vil vi styrke vår posisjon i markedet, utvide våre tjenester og sikre at vi alltid leverer verdi til våre kunder og partnere, sier Vaksdal. 

– Vi er glade for å ønske Monica velkommen til Utel. Hun bringer omfattende erfaring som vil bidra til å utvikle Utel. Vi ser frem til at hun bringer et friskt perspektiv og innovative ideer, sier Utels styreleder og administrerende direktør i Alytic, Espen Zachariassen. 

Utels nåværende administrerende direktør, Frode Gorseth, fortsetter i selskapet og vil arbeide med produktutvikling og salg, opplyser selskapet. 

Utel eies av Arendals Fossekompanis porteføljeselskap, Alytic. Selskapet er grunnlagt i 1998, har hovedkontor i Grimstad, Norge, og arbeider med kunder i 40 forskjellige land.

Få gratis nyhetsbrev

Abonner på Shifters nyhetsbrev for de siste nyhetene, trendene og analysene.