Bård Myrstad er daglig leder i Simplifai
Bård Myrstad er daglig leder i Simplifai

Norske Simplifai går inn i Midtøsten. Lander avtale med stor distributør.

Den norske scale-upen som lager automasjonsløsniger for chat, e-post og dokumenthåndtering kan skilte med flere internasjonale kunder på kundelisten. Nå vil de få enda flere.

Publisert

Norske Simplifai har landet en avtale med VAD Technology, som er en distributør i Midtøsten og Nord-Afrika. Selskapet forsyner 200 lokale partnere med alt innen software.

— Chatbots har vært kjent lenge, men vi er langt fremme på neste generasjons automasjonsløsninger for elektronisk kommunikasjon med vår Emailbot. Denne kan automatisere store deler av kundeservice og saksbehandling der e-post med vedlegg er sentralt, sier daglig leder Bård Myrstad til Shifter.

Han mener det ikke finnes alternative hyllevareløsninger for dette i Norden.

— Også internasjonalt er vi svært langt fremme. Vi har blant annet Claims Link (forsikring) og OSM (Shipping) på kundelisten, sier Myrstad.

Han forteller at det handler om å bruke dette fortrinnet til å ekspandere raskest mulig.

—Vi samarbeider meget tett med Microsoft internasjonalt, og har når gjennom det fått i stand avtaler med to store internasjonale partnere, og flere er på vei.

Den ene av disse er altså VAD Technology, og den andre vil bli offentliggjort senere.

Selskapsinformasjon fra Caphub.io

SIMPLIFAI AS

Simplifai AS har utviklet en digital automasjonsløsning med kunstig intelligens som skal hjelpe til i bedrift samt kutte kostnader og effektivisere arbeid. Simplifai er som en digital medarbeider, som utfører ulike arbeidsoppgaver for bedriften.

Les mer om selskapet her

OSLO

Bård Myrstad

11-20

  • BHM HOLDING AS
  • HKL HOLDING AS
  • AGERA VENTURE 1 AS
Se hele selskapsprofilen