Johan Zetterström i Pasientsky.

Pasientsky kjøper opp pasientjournal-selskap

- Dette oppkjøpet setter oss i stand til å levere enda bedre, raskere og rimeligere helsetjenester til helsepersonell og pasienter, uttaler administrerende direktør i PatientSky, Johan Zetterström.

Publisert Sist oppdatert

Infodoc har i en rekke år vært ett av Norges ledende e-helseselskaper innenfor utvikling av skybaserte, elektroniske pasientjournalsystemer (EPJ) til henholdsvis fastleger og spesialister.

PatientSky på sin side legger til rette for sømløs kommunikasjon med fastlege og annet helsepersonell. I løpet av de siste årene har selskapet investert betydelig i utviklingen av en plattform som gjør det mulig for tredjepartsleverandører å utvikle applikasjoner som både fungerer innenfor økosystemet til plattformen og som frittstående applikasjoner.

- Vi er stolte av at vi nå samler de mest fremoverlente aktørene i bransjen og kombinerer nytenkning med erfaring, slik at vi sammen kan utvikle og levere enda bedre løsninger som fremtidens helsevesen er avhengig av, sier Zetterström i en pressemelding.

Zetterström legger til at oppkjøpet ikke innebærer noen umiddelbare endringer for Infodocs kunder og samarbeidspartnere. Alle avtaler videreføres, og verken kunder eller samarbeidspartnere trenger å foreta seg noe.

- Vi er glade for å bli en del av PatientSky, noe som åpner for at vår erfaring og våre innovasjoner i enda større grad kan være med å løse de mange og store utfordringene norsk helsetjeneste står overfor, sier Bjarte Ottesen, daglig leder i Infodoc.