Nytt om navn

Remarkable henter sikkerhetssjef fra Vipps

Henter ny kompetanse til sikkerhetsteamet.

John Arild Amdahl blir Chief Information Security Manager i Remarkable.
Publisert

Remarkable styrker seg på sikkerhetssiden med John Arild Amdahl Johansen som nyinnsatt CISO (Chief Information Security Manager) og leder, og Kevin Lunde fra Sopra Steria i rollen som Security Operations Engineer.

– Forbrukerelektronikk er en spennende bransje å jobbe i. Rask teknologisk utvikling, kombinert med økende bevissthet om personvern og sikkerhet hos brukerne, gir kontinuerlige utfordringer og muligheter for innovasjon. For å takle dette trenger vi de klokeste hodene med på laget, sier Per Thomas Indrelid, Chief Information Officer i reMarkable.

– John Arild Amdahl Johansen er en veteran innen sikkerhet og har bred erfaring fra selskaper som Vipps, Sopra Steria, Buypass, Wallenius Wilhelmsen og Helsedirektoratet. Vi er veldig glade for å få inn en person av John Arilds kaliber. Med hans unike breddekompetanse og erfaring vil han ikke bare hjelpe oss med å navigere et komplekst globalt risikolandskap, men også se på hvordan sikkerhet kan benyttes som et konkurransefortrinn, understreker han. 

Kevin Lunde og John Arild Amdahl Johansen.

Teamet forsterkes ytterligere med dataingeniør Kevin Lunde, som kommer fra rollen som sikkerhetsanalytiker i Sopra Steria og Nasjonal Sikkerhetsmyndighet (NSM). Han skal ivareta sikkerhet i drift og systemer, med spesielt fokus på deteksjon og og håndtering av hendelser.

– Flere millioner kunder stoler på at deres tanker og ideer er trygt lagret hos reMarkable. Dette er en tillit vi skal forvalte på best mulig måte ved å balansere brukervennlighet med sømløse sikkerhetsløsninger, forklarer John Arild Amdahl Johansen. 

Få gratis nyhetsbrev

Abonner på Shifters nyhetsbrev for de siste nyhetene, trendene og analysene.