Forsikring

Selger 15.000 forsikringer i måneden – nå satser de i Finland

Det norske oppstartsselskapet Tillit Forsikring har samarbeidet med Finn.no. Nå prøver de seg i Finland.  

Erik Skaar (til venstre) daglig leder og medgründer og Elias Voll Ottosen, COO og medgründer.
Publisert Sist oppdatert

Siden våren 2023 har Tillit Forsikring tilbudt spesialiserte forsikringsløsninger for kjøp og salg i bruktmarkedet gjennom Finn.nos tjeneste «Fiks ferdig». 

Shifter skrev i 2021 at kundene strømmet til det ferske forskningsselskapet. Samme år hentet selskapet 14 millioner kroner. Selskapets historie går tilbake til 2018 og hadde med seg Schibsted med på investor-siden

Over 15.000 kunder i måneden velger å forsikre kjøpene sine når de handler med «Fiks ferdig» på Finn.no, skriver selskapet i en pressemelding.

Ifølge Adele C. Blystad, kommunikasjonssjef i FINN, bidrar samarbeidet med Tillit til å senke barrieren for å handle brukt på nett.
– Det gir økt trygghet for brukerne, flere kjøp og salg, og mer fornøyde kunder totalt sett. I tillegg er brukthandel positivt for miljøet, så det at flere velger brukt fremfor nytt med denne løsningen er veldig bra, sier Blystad i pressemeldingen. 

– Vi gjør kjøpsprosesser på digitale markedsplasser tryggere, og ønsker å bidra til en mer bærekraftig samfunnsutvikling ved å gjøre det enklere og tryggere å velge brukt fremfor nytt, sier Erik Skaar, CEO i Tillit Forsikring.

Få gratis nyhetsbrev

Abonner på Shifters nyhetsbrev for de siste nyhetene, trendene og analysene.

Nå rulles løsningen ut på den finske markedsplassen Tori, som har samme posisjon i Finland som Finn har i Norge.

– Vi har allerede solgt de første forsikringene på Tori.fi, og forventer lignende vekst i det finske markedet som vi har hatt i det norske, sier Skaar.

Saken er skrevet med bruk av AI-verktøy og kvalitetssikret av Shifters redaksjon.