Ragnar Furru i AF Gruppen falt for Børge Langedal og Sigbjørn Nome sin innkjøpsplattform.
Ragnar Furru i AF Gruppen falt for Børge Langedal og Sigbjørn Nome sin innkjøpsplattform.

«Selvfinansiert» innkjøpsplattform ble investoryndling: Hentet storkundene før de hentet kapitalen

Sigbjørn Nome og Børge Langedal i Ignite Procurement måtte takke nei til flere investorer da de nylig landet 8 millioner kroner til sitt analyseverktøy for innkjøp.

Publisert Sist oppdatert

Sigbjørn Nome og Børge Langedal hadde jobbet som konsulenter i BCG, der de gang på gang så hvordan det var et stort potensial for bedre analyser på innkjøpsområdet. De så for seg hvordan de kunne automatisere mye av jobben som i dag ble gjort manuelt og langdrygt av enten innkjøpsavdelinger eller konsulenter som dem selv.

De gikk i gang med å bygge en strategisk plattform for innkjøp som etter hvert skulle få giganter som OBOS, AF Gruppen, Autostore, Implenia og en rekke andre inn som kunder, og som nå har hentet 8 millioner kroner. På investorlista er SNÖ med 5 millioner kroner, Arkwright X med 2 millioner kroner og Investinor med en million.Selvfinansiert

For å dekke det akutte informasjonsbehovet under utbruddet av COVID-19 tilbyr vi nå SHIFTER+ gratis de første 30 dagene. Og reduserer samtidig prisen på månedsabonnementet. Du kan når som helst si opp abonnementet.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Abonnement SHIFTER+
Kampanje
GRATIS første 30 dager,
deretter 129,- per mnd

Bestill her

Årsabonnement på SHIFTER+
1290,- per år (107,- pr mnd)


Bestill her