CEO i Sharebox Arne Eivind Andersen foran skapet som nå skal benyttes i et nytt bilutleie-konsept på amerikanske flyplasser.
CEO i Sharebox Arne Eivind Andersen foran skapet som nå skal benyttes i et nytt bilutleie-konsept på amerikanske flyplasser.

Sharebox i tenkeboksen etter gjennombruddet i USA: – Ikke så interessert i å hente kapital for å funde hurtig vekst

Vil heller bygge stein på stein med industrielle partnere, og starter med norske bilverksteder.

Publisert Sist oppdatert

– I disse spesielle tider er vi veldig stolte av at vår teknologi kan gi umiddelbare nytteeffekter rundt smittevern for både bileier og ansatte i bilverkstedene, sier Arne Eivind Andersen, daglig leder i Sharebox.

Arendal-selskapet utvikler mobilstyrte skap for sikker og smidig deling av nøkler, som ved å tilrettelegge for kontaktløs overlevering av eksempelvis biler samtidig bidrar til å hindre smittespredning i disse coronatider. Nylig inngikk de en storavtale i USA verdt opptil 30 millioner kroner, og alt ligger til rette for en aggressiv vekststrategi.

I stedet har de nå tatt et steg tilbake, og vurderer flere scenarioer på vekst. Selv om selskapet gjør seg bemerket i USA, er det hjemmemarkedet og industrielle partnere som frister mest.

For å dekke det akutte informasjonsbehovet under utbruddet av COVID-19 tilbyr vi nå SHIFTER+ gratis de første 30 dagene. Og reduserer samtidig prisen på månedsabonnementet. Du kan når som helst si opp abonnementet.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Abonnement SHIFTER+
Kampanje
GRATIS første 30 dager,
deretter 129,- per mnd

Bestill her

Årsabonnement på SHIFTER+
1290,- per år (107,- pr mnd)


Bestill her