Sindre Østgård og Johan Brand har samarbeidet gjennom Entrepreneurship-prosjektet. Nå blir de også partnere i investeringer.
Sindre Østgård og Johan Brand har samarbeidet gjennom Entrepreneurship-prosjektet. Nå blir de også partnere i investeringer.

Sindre Østgård slår seg sammen med Kahoot-gründerne: Blir tech-investor

Han har ledet storsatsinger i størrelser som NRK, Schibsted og Discovery. Nå slår Sindre Østgård sammen krefter med Kahoot-gründerne og blir sjef for Norden-satsingen til investeringsselskapet We Are Human.

Publisert Sist oppdatert

Etter en periode med styreverv og egne proptech-prosjekter, har Sindre Østgård bestemt seg for å slå sammen kreftene med Kahoot-gründerne Johan Brand og Jamie Brooker, og blir nå sjef for en nyetablert nordisk arm i investeringsselskapet We Are Human.

Gjennom direkte- og fondsinvesteringer har selskapet plassert penger i mer enn 120 selskaper verden over. Flere er norske fra Norden for øvrig, men selskapet har hittil vært basert i London. Nå åpner de altså en avdeling i Oslo.

– Det har vel egentlig vært «in the making» en stund, forteller Østgård om sin nye rolle, og avslører at han skyter inn «betydelig kapital» i satsingen - uten å gå i detaljer.

For å dekke det akutte informasjonsbehovet under utbruddet av COVID-19 tilbyr vi nå SHIFTER+ gratis de første 30 dagene. Og reduserer samtidig prisen på månedsabonnementet. Du kan når som helst si opp abonnementet.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Abonnement SHIFTER+
Kampanje
GRATIS første 30 dager,
deretter 129,- per mnd

Bestill her

Årsabonnement på SHIFTER+
1290,- per år (107,- pr mnd)


Bestill her