offentlig tilskudd

Tomt for miljøteknologi-penger

De aller siste søknadene som kan håpe å få støtte i år, behandles i disse dager, varsler Innovasjon Norge. 

– Vi kan dessverre ikke gi tilskudd fra denne ordningen til flere prosjekter i 2024, sier Håkon Haugli, administrerende direktør i Innovasjon Norge
Publisert

Innovasjon Norge gikk denne uken tom for penger i 2024-potten til Oppstartstilskudd 1 i Oslo. Det har ifølge kommunikasjonsrådgiver Kjetil Svorkmo Bergmann aldri skjedd før. 

Et par dager senere var det heller ikke penger igjen til støtteordningen for miljøteknologi, varsler Innovasjon Norge i en pressemelding. 

– Vi kan dessverre ikke gi tilskudd fra denne ordningen til flere prosjekter i 2024, men har andre gode ordninger som kan være aktuelle, sier Håkon Haugli, administrerende direktør i Innovasjon Norge i en pressemelding.

De aller siste søknadene som kan håpe å få støtte i år, behandles i disse dager, heter det i meldingen. 

Ordningen retter seg mot teknologibedrifter og leverandører av ny miljøteknologi. 

«Tilskuddet tar ned risikoen for norske bedrifter som bidrar med løsninger for det grønne skiftet, men potten har variert stort fra år til år. Regjeringen offentliggjør hvor mye den ønsker å sette av til miljøteknologi for neste år i forslaget til statsbudsjett for 2025 som legges fram mandag 7. oktober», skriver Innovasjon Norge videre. 

Se hvilke selskaper som fikk innovasjonstilskudd, inkludert miljøteknologi-penger, i årets tredje kvartal.