CEO i Zwipe, Andrè Løvestam
CEO i Zwipe, Andrè Løvestam

Zwipe inngår samarbeid med TietoEvry

Rigger for bred distribusjon av biometriske betalingskort i Norden.

Publisert

Zwipe og TietoEVRY går sammen om å lansere biometriske betalingsløsninger til banker i Norden og Baltikum. Det skriver selskapene i en børsmelding.

– Sammen vil vi støtte banker med å rulle ut biometriske betalingskort og «wearables» i stor skala. Vi ser allerede bred interesse for slike innovasjoner og det er klart det er på tide å ta affære, sier Jarmo Rouhiainen, leder for TietoEvrys kortproduksjon.

Som en del av den kommersielle avtalen, vil Zwipe levere teknisk støtte mot biometrisk betalingskortintegrasjon og rådgivning med et mål om å hjelpe bankene å ta i bruk biometriske betalingsløsninger.

– Deres dype relasjon med et stort antall banker i Norden, Baltikum og andre markeder vil være et strategisk supplement til Zwipes teknologiledelse, og akselererende distribusjon av neste generasjon kontaktløse betalinger, sier CEO i Zwipe, Andrè Løvestam.

Selskapsinformasjon fra Caphub.io

ZWIPE AS

Zwipe er et teknologiselskap som har utviklet en batteriløs, lavenergi biometrisk autentiseringsløsning for betalingskort og bærbare enheter. Selskapets kunder kommer hovedsakelig fra digital sikkerhet- og finansindustrien.

Les mer om selskapet her

OSLO

André Løvestam

6-10

  • Bank Ab Avanza
  • Bank Ab Nordnet
  • Enskilda Banken Ab Skandinaviska
Se hele selskapsprofilen