Sidsel Winther Storaas: – Fra første øyekast kunne jeg se at ShiftX var et produkt med stort potensiale. Foto: Privat

Sidsel Winther Storaas til ShiftX: – En egen liga i nyskapning

Vilde Mebust Erichsen

Vilde Mebust Erichsen

Journalist

Publisert 23. juli 2019

Sidsel Winther Storaas er nytt styremedlem i ShiftX.

ShiftX jobber med å identifisere og forbedre ineffektive sider i et selskap, og Storaas har erfaring fra blant annet Storebrand, Statoil og Aker BP.

Selv omtaler hun seg selv som en «Exceptional Quality Leader»:

– Jeg er en ekte entusiast i kvalitetsfaget og har ervervet omfattende kunnskaper og førstehåndskompetanse gjennom 25 år i ulike roller i norsk næringsliv og med studiereiser i Europa og Japan, sier Winther Storaas.

Som styremedlem i ShiftX skal hun bistå teamet med videre utvikling av selskapet og programvaren, deriblant faglig utvikling innen prosessmodellering- og forbedring, styringssystem samt virksomhetsstyring.

– Hvorfor gikk du for akkurat denne jobben?

– Fra første øyekast kunne jeg se at ShiftX var et produkt med stort potensiale. Jeg har sett svært mange systemer for prosessmodellering, og dette var i en egen liga i nyskapning; enkel og intuitiv i bruk og tilgjengelighet for brukerne, sier hun og fortsetter:

– Gjennom samtaler og møter med teamet, fant jeg en gjeng som gløder for det de gjør, med “passion” og omtanke for både kunder og produktet de utvikler.

Bransje: 

Har du byttet jobb?

Shifter publiserer jobbskifter for folk som jobber i teknologibaserte oppstartsselskaper, samt de som jobber med teknologiutvikling, innovasjon og forretningsutvikling i etablerte selskaper og virksomheter. Hvis du ikke faller inn under en av disse kategoriene, vil ikke jobbyttet bli publisert.

Del det på Shifter

Meld deg på Shifters nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på det viktigste som skjer innen startups, innovasjon og teknologi. Motta nyheter, reportasjer, innsikt og eksklusivt materiale rett i innboksen.