Daniel Kohn.

Simplifai henter fra Broadnet: Daniel Kohn er ny salgssjef

Benedicte Tandsæther-Andersen

Benedicte Tandsæther-Andersen

Journalist

Publisert 21. januar 2019

Daniel Kohn ser frem til å bruke Simplifai sin tverrfaglighet til å skape gode løsninger for kundene. 

Simplifai, som utvikler kunstig intelligens og robotisering for fremtidens arbeidsplass, har ansatt Kohn som salgssjef. Han forteller at Simplifai passer godt inn i interessefeltet hans, og jobber han har hatt tidligere.

— Jeg søker jobber hvor det er vekst i fokus og hvor vi skal sette fart og skape mye nytt. Dette har vært fokus for alle jobber jeg har hatt siden jeg begynte med salg for 12 år siden. Som leder i Canon og Broadnet er det utvikling av ny business som det har dreid seg om, og det er også Simplifais mål.

Kohn forteller videre at det å jobbe for Simplifai er en utfordring han ikke kan si nei til, og han sluttet derfor i Broadnet, der han var salgsdirektør.

— Et meget spennende selskap med store ambisjoner for sammenstilling av teknologikomponenter til helhetlige løsninger, det kan virkelig skape verdi for alle bedrifter og senker terskelen for å ta det i bruk og hente gevinst. Da Bård utfordret meg til å ta den kommersielle siden av et meget kompetent produkt og teknologiteam var det vanskelig å si nei, forteller Kohn.

Skal bygge salgsapparat

2018 ble også året da Simplifai landet sin første store internasjonale kunde, og selskapet vokste i tillegg med 400 prosent. De har ambisjoner om å fortsette veksten i 2019 også. Kohn skal lede den kommersielle delen av Simplifai, som omfatter marked og salgsansvaret.

— Her skal vi vokse med trykk ut mot markedet for å fortelle hva og hvordan vi kan og skal hjelpe våre kunder fremover, og vi skal bygge salgsapparat for både indirekte og direktesalg, nasjonalt og internasjonalt.

Simplifai har i dag kontorer i Norge og India, og representasjon i Singapore. Selskapet har gått fra én til 40 ansatte på halvannet år.

— Gleder meg til å jobbe med flinke kolleger med mål om å skape produkter som kan endre markedet og utfordre hvordan teknologien brukes i dag. Jeg ser frem til å bygge et spennende selskap å både jobbe og investere i, og som ønsker å benytte det siste i teknologi. Jeg ser frem til mange spennende kundemøter hvor Simplifais tverrfaglige styrke kan skape gode løsninger for kundene våre, forteller Kohn.

Simplifai ble startet av teknologene Bård Myrstad og Erik Leung i 2017, sistnevnte er tidligere Head of AI for Evry Financial Services.

Bransje: 

Har du byttet jobb?

Shifter publiserer jobbskifter for folk som jobber i teknologibaserte oppstartsselskaper, samt de som jobber med teknologiutvikling, innovasjon og forretningsutvikling i etablerte selskaper og virksomheter. Hvis du ikke faller inn under en av disse kategoriene, vil ikke jobbyttet bli publisert.

Del det på Shifter

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på det viktigste som skjer innen startups, innovasjon og teknologi. Motta nyheter, reportasjer, innsikt og eksklusivt materiale rett i innboksen.