Kine Berild Norheim (til høyre) er ny daglig leder i nettverket NeXTdigital.

Skrev doktorgradsavhandling om innovasjon: Nå skal hun sette egen forskning ut i praksis

Vilde Mebust Erichsen

Vilde Mebust Erichsen

Journalist

Publisert 25. oktober 2018

Kine Berild Norheim er ny daglig leder i NeXTdigital. 

Den tidligere PhD-stipendiaten ved NTNU, forsvarte nylig sin doktorgradsavhandling om innovasjonsledelse og strategi. Nå skal hun jobbe med å sette egen forskning ut i praksis.

– Vi er overbevist om at tverrfaglig samarbeid er en nøkkel til å lykkes med digital transformasjon, sier Berild Norheim om sin nye arbeidsplass i Ålesund.

Selskapet ble stiftet våren 2017, og var i utgangspunktet et samarbeid mellom teknologibedriftene DRIW, Viddal Automasjon, Avento, Racer og Tafjord. Formålet er å samarbeide om å finne best mulige digitale løsninger, samt å styrke og spre kunnskap om teknologimiljøet i regionen.

– For å få til dette, må vi være en arena for samarbeid. Både forskning og erfaring tilsier at vi må bygge en delings- og læringskultur basert på tillit og tilhørighet, sier Berild Norheim.

Gjennom et aktivt arbeid med kunnskapsheving og kompetansedeling, skal NeXTdigital i siste ledd bidra til et sterkt og fremtidsrettet næringsliv i regionen.

– Vi går konkret til verks og kjører workshops på ulike temaer. For eksempel kommer Amazon i november, sier Berild Norheim.

Bransje: 

Har du byttet jobb?

Shifter publiserer jobbskifter for folk som jobber i teknologibaserte oppstartsselskaper, samt de som jobber med teknologiutvikling, innovasjon og forretningsutvikling i etablerte selskaper og virksomheter. Hvis du ikke faller inn under en av disse kategoriene, vil ikke jobbyttet bli publisert.

Del det på Shifter

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på det viktigste som skjer innen startups, innovasjon og teknologi. Motta nyheter, reportasjer, innsikt og eksklusivt materiale rett i innboksen.