Tore Godager blir produktmanager for onlinetjenester hos Evry.

Tore Godager blir produktmanager for onlinetjenester hos Evry

Benedicte Tandsæther-Andersen

Benedicte Tandsæther-Andersen

Journalist

Publisert 22. januar 2019

Tore Godager får ansvaret for Infotorg.no, og vil jobbe med forretningsutvikling, produktutvikling, partnerskap/integrasjoner og distribusjon. 

Godager forteller at han valgte å gå til Evry på grunn av selskapets renommé — men at hovedgrunnen er at «det er utrolig mange spennende muligheter i selskapet».

— Evry er et av nordens ledende IT-selskap, med over 8500 ansatte, og spisskompetanse innenfor digitalisering, modernisering og digital forretningsutvikling. I tillegg til å være representert innenfor enn rekke områder som finans, forsikring, energi, offentlig virksomhet, helse og retail, så jobber Evry aktivt om å bli en ledende formidler av data og informasjon i Norden, forteller Godager.

Han ser frem til å bidra til videreutviklingen av Infotorg.no, sammen med partnere, kunder og brukere. Også mulighetene for å ta i bruk ny teknologi, skape APIer og åpne opp innovasjonsmuligheter står på listen over ting Godager gleder seg til å komme i gang med.

Godager har tidligere erfaring som gründer av QXL, og har jobbet for store mediekonsern som Schibsted, Egmont, og NHST med digital forretningsutvikling.

Infotorg.no formidler blant annet Det Sentrale Folkeregisteret, motorvognregisteret, eiendomsregisteret, foretaksinformasjon og over 30 andre dataregistre.

Bransje: 

Har du byttet jobb?

Shifter publiserer jobbskifter for folk som jobber i teknologibaserte oppstartsselskaper, samt de som jobber med teknologiutvikling, innovasjon og forretningsutvikling i etablerte selskaper og virksomheter. Hvis du ikke faller inn under en av disse kategoriene, vil ikke jobbyttet bli publisert.

Del det på Shifter

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på det viktigste som skjer innen startups, innovasjon og teknologi. Motta nyheter, reportasjer, innsikt og eksklusivt materiale rett i innboksen.