— Alle optimaliserer akkurat de samme tjenestene på akkurat samme måte.

Georg Olav Ramstad, Head of Open Banking Sales i Nets, Camilla Andersson, gründer av Around Norge og Espen Einn, gründer av Payr.
Georg Olav Ramstad, Head of Open Banking Sales i Nets, Camilla Andersson, gründer av Around Norge og Espen Einn, gründer av Payr.

Fintech-ledere om bankenes største utfordringer

Mangel på proaktivitet, gamle systemer, samt manglende forståelse for startups og brukerreiser.

Publisert

– Bankene må bli mye mer proaktive. Hvis vi tar sparing som et eksempel. I dag er bankene lykkelige dersom folk setter penger på kontoen deres, for så å glemme det. De bryr seg fletta om hva de skal brukes til og når, sier Georg Olav Ramstad, Head of Open Banking Sales i Nets.

– Og så har du de innovative spareappene som «Dreams» og «Spiff», som heller egentlig ikke bryr seg om hva kundene bruker pengene til, men de hjelper deg å spare mer, men der stopper det, sier han.

– Hva hvis de hadde hjulpet meg med eksempelvis å kjøpe en sykkel. De kunne sendt ut det til mange sportsbutikker, og gitt meg et godt tilbud. Eller de kunne koblet seg til Finn.no. Da hadde det hjulpet, sier han.

For å dekke det akutte informasjonsbehovet under utbruddet av COVID-19 tilbyr vi nå SHIFTER+ gratis de første 30 dagene. Og reduserer samtidig prisen på månedsabonnementet. Du kan når som helst si opp abonnementet.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Abonnement SHIFTER+
Kampanje
GRATIS første 30 dager,
deretter 129,- per mnd

Bestill her

Årsabonnement på SHIFTER+
1290,- per år (107,- pr mnd)


Bestill her