Even Heggernes i Nabobil har lagt Nabobåt på land.
Even Heggernes i Nabobil har lagt Nabobåt på land.

Nabobåt.no strandet: – Fikk vesentlig mindre trafikk enn ventet

Publisert Sist oppdatert

Teamet bak Nabobil.no har satt båtutleie på vent. Garanterer ikke drift i fremtiden. 

– Vi byttet forsikringsselskap fra IF til Gjensidige i fjor sommer, og siden har vi aldri åpnet tjenesten igjen, forteller daglig leder Even Heggernes - om søsterselskapet lansert i 2016.

Nå blir båtentusiaster møtt med følgende forklaring på nettsiden:

«Grunnet bytte av forsikringsleverandør er tjenesten Nabobåt.no midlertidig stengt. Vi er tilbake igjen når nye vilkår er på plass for tjenesten».

– Vi vet ikke når eller om vi kommer til å åpne tjenesten igjen, sier Heggernes til Shifter - nå med et utelukkende fokus på bil.

– Vi fikk vesentlig mindre trafikk enn ventet med Nabobåt.no. Vi er jo et lite team med få ressurser. Da må vi prioritere, sier han.

Stort etterspørsel

Og med årets sesong på trappene, mister Leieting.no dermed en konkurrent.

– Triste nyheter. Det er jo definitivt et marked. Etterspørselen på båtutleie er større enn tilbudet, sier markedsplassens gründer, Christer Hansen Eriksen.

– Men jeg forstår at det kan være tøft å bygge båtutleie som en egen business, sier han - og ønsker nye brukere varmt velkommen over på egen plattform.

– Vi ser at delingsøkonomi er en økende trend, men det er viktig å bygge markedet for det, så da har jo konkurranse vært veldig positivt, sier Hansen Eriksen.

Powered by Labrador CMS