Omid Tabari blir ny community coordinator I Dreams Nordic.
Omid Tabari blir ny community coordinator I Dreams Nordic.

Omid Tabari blir ny Community Coordinator hos Dreams: "Har funnet drømmestillingen min"

Publisert Sist oppdatert

Omid Tabari som den første av flere nye hos spareappen.

Tabari skal fylle rollen som Community Coordinator for Dreams. Han har 12 års erfaring fra salg- og retailbransjen, og har tidligere vært med på å bygge opp optikerkjeden Kaibosh, samt vært service lead manager for Burberry -- der han hadde ansvaret for CRM og event-planlegging.

-- Jeg elsker å kommunisere med mennesker. Å kunne være med å utvikle Dreams-appen og å få muligheten til å realisere drømmene til folk er noe jeg motiveres av, spesielt hvis jeg har kunnet bidra til det. Sånn sett føles det som at jeg har funnet drømmestillingen min, sier Omid.

Tabari vil være ansikt utad mot norske kunder hos Dreams, og han skal ha ansvar for å løfte kundeopplevelsen i og utenfor appen. Dreams har hittil blitt lastet ned av over 130.000 nordmenn. Country Manager for Dreams Nordic, Øystein Høie, forteller at nyansettelsen er viktig for selskapet.

-- Som en utfordrer er vi avhengig av å tiltrekke de beste talentene, så vi er veldig glade for å ha fått Omid med på laget, sier Høie.

Norge er et viktig marked for den svenske sparetjenesten, og tidligere i år inngikk selskapet et samarbeid med franske AXA Investment Managers. I fjor høst kjøpte Storebrand seg inn i Dreams, og sikret med dette ytterligere vekst for startupen.

Les mer: Dreams går inn i Tyskland etter nye bankregler: «Kan betjene 26 land med én og samme lisens»

Powered by Labrador CMS