Dette er foreløpig startupen PNGR - daglig leder og eneste ansatt Susanne Håvardstun (32).
Dette er foreløpig startupen PNGR - daglig leder og eneste ansatt Susanne Håvardstun (32).

Det startet med at Susanne Håvardstun trengte bil nummer to. Nå skal PNGR gi nordmenn bedre oversikt over privatøkonomien

Trenger vi enda en økonomi-app? Ja, mener Susanne Håvardstun (32) fra Bergen, som har startet PNGR for å gi nordmenn en privatøkonomisk totaloversikt i sanntid. I ryggen har hun et stjernelag av lokale aktører.

Publisert

For den som vi ha tilgang til privatøkonomien i mobiltelefonen, er det ikke akkurat noen brist på alternativer for norske forbrukere. Bankene har sine egne apper, i tillegg finnes en lang rekke startups, som tilbyr sparing, lån, refinansiering eller rentesammenligninger.

– Det finnes mange som er blitt gode på det området de har nisjet seg, men vi ønsker å gi det samlede overordnede bildet av økonomien din: Hva du eier, hva du skylder og hva du har igjen når gjelden er betalt. Det er det ingen som gjør i dag, sier Susanne Håvardstun, gründer og daglig leder i PNGR.

– I dag er det en tungvint prosess å samle den informasjonen. Har du for eksempel mer enn én bankforbindelse, boliglån, billån, og studielån - så krever det gjerne fire ulike innlogginger for å innhente oppdatert informasjon og man får ikke sett det opp mot markedsverdien på eiendelene, fortsetter 32-åringen som foreløpig eneste ansatte i PNGR.

For å lese artikkelen må du ha abonnement på Shifter+

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Årsabonnement på SHIFTER+
3690,- per årBestill her

Månedsabonnement på SHIFTER+
369,- per mndBestill her

Jobber du i en oppstartsbedrift med sårbar økonomi? Kjøp SHIFTER+ til 1290,- per år

Bestill her

Jobber du i en oppstartsbedrift med sårbar økonomi? Kjøp SHIFTER+ til 129,- per mnd

Bestill her