Sven Størmer Thaulow skal jobbe sammen med Kristin Skogen Lund for andre gang.

Fra Cisco til Schibsted: Sven Størmer Thaulow er ny data- og teknologidirektør

Benedicte Tandsæther-Andersen

Benedicte Tandsæther-Andersen

Journalist

Publisert 23. januar 2019

Sven Størmer Thaulow blir en del av Kristin Skogen Lunds ledergruppe, når han tiltrer stillingen som data- og teknologidirektør. 

Thaulow har tidligere hatt stillingen som direktør for Cisco Norge og Island, og har erfaring fra Telenor.

I perioden 2010 – 2012 jobbet han og Skogen Lund sammen i Telenor.

— Man velger også sin sjef. Kristin Skogen Lund har jeg jobbet for før, og det sier seg selv at jeg ikke ville begynt å jobbe for henne igjen hvis jeg ikke likte å jobbe for henne. Men det er også Schibsteds posisjon, samfunnsrolle og menneskene som gjør det attraktivt å jobbe der, sier Thaulow til Dagens Næringsliv.

Samtidig som Skogen Lund annonserte nyansettelsen, fortalte hun også at Thaulow kompletterer toppledergruppen hos Schibsted.

— Alt vi lager skal være basert på et solid fundament på tvers av våre virksomheter, som sikrer kontinuerlig levering som en pålitelig leverandør av data og ansvarlig styring av brukerdata. Jeg gleder meg til å jobbe med et talentfullt team av dataspesialister og teknologientusiaster, sier Thaulow i en pressemelding.

Thaulow begynner i stillingen 18. mars.

Les også: Schibsteds tech-topp tjente 20 millioner på tre år — måtte skrinlegge prestisjeprosjekt

Bransje: 

Har du byttet jobb?

Shifter publiserer jobbskifter for folk som jobber i teknologibaserte oppstartsselskaper, samt de som jobber med teknologiutvikling, innovasjon og forretningsutvikling i etablerte selskaper og virksomheter. Hvis du ikke faller inn under en av disse kategoriene, vil ikke jobbyttet bli publisert.

Del det på Shifter

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på det viktigste som skjer innen startups, innovasjon og teknologi. Motta nyheter, reportasjer, innsikt og eksklusivt materiale rett i innboksen.