Slik kan gründere, storselskaper og investorer forstå hverandre bedre

Empati og innsikt i hverandres hverdag gir økt sannsynlighet for godt samarbeid.

Steve Mellbye-Stølen, Product Manager i TOMRA. Tidligere har han blant annet jobbet med investeringer og innovasjon i DNB, samt startet Spiff.

Leser du Shifter, er sannsynligheten stor for at du enten jobber i et oppstartsselskap, i et etablert selskap som samarbeider med oppstartsselskap eller er en investor.

Uansett hvilken av de tre leirene du tilhører, kan du nok ha opplevd at det i samspillet mellom leirene har oppstått en uønsket situasjon i løpet av prosessen som kunne vært unngått. Det kan være mange grunner til det. Én av grunnene som ofte går igjen er manglende forståelse av de andre aktørenes posisjon og prioriteringer. I samhandlingen med andre parter, er det viktig å ha i bakhodet at eierskapet til prosess og utfall er forskjellig fra ditt eierskap, og at dette har en stor påvirkning på den andre partens avgjørelser. Dersom du agerer og forhandler utelukkende ut fra ditt eget ståsted er det lett å overse viktige signaler fra de du prater med, hvilket kan føre til misforståelser og frustrasjon.

For å dekke det akutte informasjonsbehovet under utbruddet av COVID-19 tilbyr vi nå SHIFTER+ gratis de første 30 dagene. Og reduserer samtidig prisen på månedsabonnementet. Du kan når som helst si opp abonnementet.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Abonnement SHIFTER+
Kampanje
GRATIS første 30 dager,
deretter 129,- per mnd

Bestill her

Årsabonnement på SHIFTER+
1290,- per år (107,- pr mnd)


Bestill her