Mariann Hornnes (53) er ansatt som ny administrerende direktør i Møller IT AS.
Mariann Hornnes (53) er ansatt som ny administrerende direktør i Møller IT AS.

Hun blir toppsjef hos bilgiganten

Publisert Sist oppdatert

Mariann Hornnes (53) er ansatt som administrerende direktør for Møller Mobility Groups samlede IT virksomhet i Norge, Sverige og Baltikum.

Hornnes har tung faglig IT-kompetanse og ledererfaring fra privat og offentlig sektor. Hun kommer fra stillingen som direktør i Gartner Norge. Tidligere har hun blant annet arbeidet i Sykehuspartner, Oslo Lufthavn, Akershus universitetssykehus og Norsk Tipping.

– Bilbransjen står overfor store endringer og vi ser behov for raskere omstillingsevne. Møller Mobility Groups endringsevne ved å forbedre IT-infrastruktur og forretningsprosesser, er viktige elementer i konsernets strategi mot 2020, sier Hornnes i en pressemelding.

Møller Mobility Group er Nordens største bilorganisasjon med en samlet omsetning på over 28 milliarder kroner og totalt over 4000 medarbeidere.

– Vi har sett etter en erfaren leder som kan lede vår svært viktige IT-organisasjon. Mariann Hornnes har lang erfaring med drift, forvaltning og utvikling av IT – og andre virksomhetskritiske teknologiløsninger. Vi er svært tilfreds med å få Mariann Hornnes som administrerende direktør for Møller IT, sier konsernsjef Terje Male i Møller Mobility Group.

– Stillingen som administrerende direktør i Møller IT er blant de mest spennende IT-utfordringer du kan få i Norge og jeg ser frem til å ta fatt på jobben og treffe alle de dyktige medarbeiderne i Møller IT, sier den påtroppende topplederen.

Les også: Norske transport-startups i kø om kundene: Nå vil «alle» kjøre deg hjem