nytt om navn

Tina Stiegler blir ny divisjonsdirektør i Innovasjon Norge.
Tina Stiegler blir ny divisjonsdirektør i Innovasjon Norge.

Blir ny divisjonsdirektør i Innovasjon Norge

Tina Stiegler skal lede Innovasjon Norges største kundedivisjon som selskapets nye divisjonsdirektør for samfunns- og næringsutvikling.

Publisert

Tina Stiegler blir ny divisjonsdirektør for samfunns- og næringsutvikling, melder Innovasjon Norge i en pressemelding. 

– Jeg er glad og ydmyk for å ha fått denne muligheten til å bidra til Innovasjon Norges viktige samfunnsoppdrag og til grønn omstilling av norsk næringsliv, sier Stiegler.

Stiegler har omfattende erfaring fra næringslivet, inkludert 18 år i Schibsted hvor hun blant annet var Head of Next Media og COO for Schibsteds norske virksomheter. 

Hun har også vært konserndirektør i Umoe, og har styreerfaring fra blant annet Posten Bring, Santander Consumer Bank, TV2 og mindre teknologiselskaper.

– Jeg ser veldig frem til å kunne ønske Tina Stiegler velkommen til Innovasjon Norge. Hun har med seg mange års ledererfaring i næringslivet, fra etablert næringsliv og oppstartsbedrifter, fra ulike roller og fra flere bransjer, sier Håkon Haugli, administrerende direktør i Innovasjon Norge.

Innovasjon Norge jobber tett med både små og store bedrifter i ulike deler av næringslivet, både i Norge og internasjonalt. 

Divisjonen Stiegler skal lede har det overordnede ansvaret for selskapets regionkontorer over hele landet, og for å sikre et helhetlig og relevant tilbud av kompetanse- og finansieringstjenester som avhjelper markedssvikt og bidrar til næringsutvikling. 

– Jeg tror at min kommersielle og digitale bakgrunn vil være nyttig i rollen, og håper at jeg kan bidra til at Innovasjon Norge kan fortsette å spille en avgjørende rolle for våre kunder og oppdragsgivere, sier Stiegler. 

Hun tiltrer rollen i mai.

Til opplysning: Schibsted er majoritetseier av Shifter Media.