Distribution Innovation henter scaleup-rutine for å vokse internasjonalt

Publisert Sist oppdatert

Christian Skaarup Rasmussen er ansatt i den nyopprettede stillingen Chief Revenue Officer i teknologiselskapet Distribution Innovation (DI).

Distribution Innovation utvikler teknologi og tjenester innen distribusjon og logistikk, og har siden oppstarten i 2001 opplevd stor suksess i Norden - spesielt med sine løsninger for netthandel og hjemlevering. Det Schibsted- og Amedia-eide selskapet står blant annet bak deler av teknologien til Helthjem og Morgenlevering, og en rekke andre tilsvarende selskaper i Norge, Sverige, og Finland.

Nå skal DI akselerere den internasjonale satsingen, og det er der Skaarup Rasmussen kommer inn i bildet. Han har en rik kommersiell bakgrunn fra flere ledende vekstselskaper, deriblant ClevAir, Gelato Group og Xeneta.

Han kommer nå fra energiselskapet ECOHZ, og blir en del av DIs ledergruppe. Skaarup Rasmussen får ansvaret for blant annet vekst, marked og salg.

Christian Skaarup Rasmussen blir ny CRO i Distribution Innovation.
Christian Skaarup Rasmussen blir ny CRO i Distribution Innovation.

– DI er et utrolig spennende teknologiselskap og beveger seg i en bransje med svært hurtige endringer, hvor netthandel og spesielt hjemlevering opplever en enorm vekst. Jeg ønsker å bidra til å posisjonere DI som en ledende aktør i Europa over de neste årene, og ser frem til å ta fatt på arbeidet sammen med resten av teamet for å realisere vekstpotensialet til det fulle, sier Rasmussen i en pressemelding.

– Han har en unik profil med bred kommersiell erfaring fra flere av de mest vellykkede vekstselskapene i det norske teknologilandskapet. Nå skal vi satse enda mer på å videreutvikle tjenestene våre og ta de ut i nye markeder, og Christian blir helt sentral i dette arbeidet, sier Torbjørn Aamodt, administrerende direktør i DI.

DI ble nylig tildelt 16 millioner kroner fra Forskningsrådet for å optimalisere hjemlevering gjennom kunstig intelligens i samarbeid med Sintef og Amedia. Et av målene med prosjektet er å forbedre optimalisering av kjørerutene og dermed minimere Co2-utslipp og unødvendig ressursbruk.

Powered by Labrador CMS