oppkjøp

Behalf gikk konkurs - får nye eiere 

TIBE-gruppen kjøper boet til det kjente designbyrået. 

Fra venstre: Henriette Hotvedt (daglig leder, TIBE Oslo), Vetle Hanssen Brevik (konsernsjef, TIBE), Joakim Bording, Kristoffer Brabrand, Markus Ackermann og Jørgen Blindheim.
Publisert Sist oppdatert

«Etter 6 fine år måtte vi med tungt hjerte melde oppbud sist torsdag. Dette er et resultat av lengre tid med økonomiske utfordringer som vi dessverre ikke kom oss ut av», skriver BehalfLinkedin mandag. 

Designbyrået ble etablert av Gustav Jönsson og Joakim Bording i 2018. De har hatt kunder i størrelse fra WWF, Arbeiderpartiet og Maxbo til Sanity, Kahoot og Breyta. 

Startup-profill Johan Høgåsen-Hallesby var styreleder.

Selskapet opplyser at «Behalf-arven» nå tas videre av TIBE-gruppen, som har kjøpt boet og samtidig ansatt Bording, i tillegg til Jørgen Blindheim, Markus Ackermann og Kristoffer Brabrand i Tibe Oslo

– Å bli en del av TIBE-familien er en god mulighet for Behalf og kundene våre. Vi vil nå kunne trekke på et enda større fagmiljø, og samtidig fortsette med det vi elsker, sier Bording.

Oppkjøpet er en del av TIBEs strategi for å utvide sitt digitale tjenestetilbud og styrke sin markedsposisjon innen kreativitet og digital utvikling i Oslo, skriver de i en pressemelding. 

Behalf blir nå en del av et miljø med over 40 kolleger fordelt på lokasjonene i Oslo, Molde og Trondheim. 

– Vi er svært fornøyde med å kunne ønske teamet fra Behalf velkommen til TIBE-familien, sier Vetle Hanssen Brevik, konsernsjef i TIBE-gruppen. 

Samtidig står nå ti av Behalfs ansatte uten arbeid, heter det videre i innlegget til Behalf.