nytt om navn

Går fra SaaS-selskapet Papirfly for å lede markedsføringen i Qondor

Siril Jacobsen blir CMO i Qondor.

Påtroppende markedsføringssjef Siril Jacobsen og Knut Amund Gulsvik, CCO i Qondor.
Publisert

Qondor leverer en SaaS-plattform som effektiviserer reise- og eventbransjen. Nå har selskapet ansatt Siril Jacobsen som Chief Marketing Officer. 

Jacobsen kommer fra Papirfly, hvor hun har hatt en nøkkelrolle som VP Marketing bidratt til selskapets globale suksess, heter det i en pressemelding.

Få gratis nyhetsbrev

Abonner på Shifters nyhetsbrev for de siste nyhetene, trendene og analysene.

– Synlighet og effektiv kommunikasjon er avgjørende for å lykkes i nye markeder. Med Siril på laget har vi fått en av de fremste innen sitt felt, og vi ser frem til å styrke vår tilstedeværelse internasjonalt, uttaler Knut Amund Gulsvik, CCO i Qondor.

Jacobsen har tidligere vært Head of Marketing i BrandMaster, forretningsutvikler og markedsansvarlig i Canon Norge, samt markedsansvarlig for Tieto og Software Innovation. I sin siste rolle i Papirfly ledet hun et større globalt markedsføringsteam og var med på å drive selskapets ekspansjon både nasjonalt og internasjonalt.

Qondor har kunder i over 20 land, og har planer om videre ekspansjon.

– Over 50 prosent av vår omsetning kommer nå fra markeder utenfor Norge. Det er tydelig at potensialet i både Europa og USA er enormt, og med Sirils erfaring ser vi frem til å øke vår globale synlighet og nå vår ambisjon om å bli verdensledende innen programvare for reise- og eventbransjen, avslutter Gulsvik.