Anders Hamnes i Oneflow
Anders Hamnes i Oneflow

Han foretrekker svenske investorer fremfor norske: Stockholms-nordmannen henter 20 millioner kroner

Oneflow-gründer Anders Hamnes skulle ønske nordmenn kunne mer om "software as a service", for da kunne han fulgt hjertet.

Publisert Sist oppdatert

Shifter har i flere omganger skrevet om Anders Hamnes og hans startup Oneflow i Stockholm. Hamnes har ment at det er langt lettere å lykkes som teknologigründer i Sverige. Han har vist til at nordmenn er for dyre og jobber for lite, og flyttet for noen år siden til den svenske hovedstaden for å starte eget selskap.

Denne uken ble det kjent at Hamnes henter nye 20 millioner svenske kroner til softwareselskapet som digitaliserer alt som har med avtaler å gjøre - fra opprettelse og signering til arkivering. Til tross for at selskapet i fjor utvidet med et eget Oslo-kontor, har nordmannen også denne gangen holdt seg til en svensk investor.

– Vi har absolutt vurdert å hente inn norske investorer, men problemet er bare at det ikke finnes mer enn to til tre interessante ventureselskaper i Norge som kan "Software as a Service". Når det gjelder private investorer så kjenner jeg ikke til noen i det hele tatt som kan noe om SaaS i Norge. Mitt hjerte er fremdeles norsk, så jeg synes så klart dette er litt trist, sier Hamnes om hvorfor han har hentet investeringsrundene i Stockholm i stedet for i hjemlandet.

For å dekke det akutte informasjonsbehovet under utbruddet av COVID-19 tilbyr vi nå SHIFTER+ gratis de første 30 dagene. Og reduserer samtidig prisen på månedsabonnementet. Du kan når som helst si opp abonnementet.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Abonnement SHIFTER+
Kampanje
GRATIS første 30 dager,
deretter 129,- per mnd

Bestill her

Årsabonnement på SHIFTER+
1290,- per år (107,- pr mnd)


Bestill her