Gründer Anders Mjåset i The Creators Community:

Anders Mjåset skulle gjerne holdt lysene på i hele Mesh, og håper å være tilbake i Tordenskiolds gate 3 snart.
Anders Mjåset skulle gjerne holdt lysene på i hele Mesh, og håper å være tilbake i Tordenskiolds gate 3 snart.

«Jeg opplevde for første gang at hodet mitt ikke fungerte. Jeg klarte ikke å snakke, klarte ikke å tenke»

Halve Mesh er mørklagt. Likevel mener gründeren bak The Creators Community at oppstartssamfunnet går en lys fremtid i møte.

Publisert Sist oppdatert

I løpet av én uke i mars ble de travle lokalene tilhørende The Creators Community, deriblant Mesh i Oslo og Digs i Trondheim, forvandlet til folketomme, stumme haller. Gründer Anders Mjåsets planlagte jubelvår med ny storstue på Youngstorget og rekordomsetning, ble brått snudd til en tid preget av krisehåndtering, permitteringer og knallharde forhandlinger.

– De første par ukene var det telefoner døgnet rundt og et intensitetsnivå som pushet oss helt til grensene, forteller han.

– Det kjennes ut som at alle reglene i næringslivet er satt litt til side. Det er en jungel. Når det gjelder budsjetter pleier vi å se på om vi går pluss-minus fem prosent, og synes at det kan gi store utslag, fra veldig bra til veldig dårlig. Nå er det snakk om pluss-minus 40 prosent. Forskjellen på «best case» og «worst case» er himmel og helvete.

For å dekke det akutte informasjonsbehovet under utbruddet av COVID-19 tilbyr vi nå SHIFTER+ gratis de første 30 dagene. Og reduserer samtidig prisen på månedsabonnementet. Du kan når som helst si opp abonnementet.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Abonnement SHIFTER+
Kampanje
GRATIS første 30 dager,
deretter 129,- per mnd

Bestill her

Årsabonnement på SHIFTER+
1290,- per år (107,- pr mnd)


Bestill her