Administrerende direktør i Investinor, Terje Eidesmo.
Administrerende direktør i Investinor, Terje Eidesmo.

Krisemilliard til Investinor: «Vi må helt sikkert ta en stor del av støyten. Vi må stå klar med penger på et bredt spekter»

Pengene og lista over potensielle investeringer er på plass. Men en del gjenstår fortsatt før Investinor kan begynne å bruke de nylig tilførte krisemidlene.

Publisert Sist oppdatert

I budsjettet for 2020 var det statlige investeringsselskapet Investinor bevilget 142 millioner kroner, og deres rolle og mandat har blitt heftig diskutert.

I regjeringens coronakrisepakke for gründere og oppstartsbedrifter, som ble presentert fredag, ble de tilført én milliard kroner ekstra.

– Jeg synes det er veldig riktig og bra at vi får tilført de pengene. Nå er regjeringen opptatt av å gjøre ting som fungerer på kort sikt. Så blir det en videre diskusjon om hva som skal skje på lengre sikt, sier administrerende direktør Terje Eidesmo i Investinor.

For å dekke det akutte informasjonsbehovet under utbruddet av COVID-19 tilbyr vi nå SHIFTER+ gratis de første 30 dagene. Og reduserer samtidig prisen på månedsabonnementet. Du kan når som helst si opp abonnementet.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Abonnement SHIFTER+
Kampanje
GRATIS første 30 dager,
deretter 129,- per mnd

Bestill her

Årsabonnement på SHIFTER+
1290,- per år (107,- pr mnd)


Bestill her