inzpire.me-gründer Marie Mostad og "Client Partner" Marie Nordli-Mathisen skulle sammen bygge opp London-kontoret. Nå er planene pauset.
inzpire.me-gründer Marie Mostad og "Client Partner" Marie Nordli-Mathisen skulle sammen bygge opp London-kontoret. Nå er planene pauset.

Krisestøtten må gå til lønn: «Vi trenger hjelp til å holde folk i arbeid, ikke ute av arbeid»

Noen av Norges mest fremgangsrike vekstselskaper kan havne helt bakpå i den internasjonale konkurransen dersom myndighetene ikke trår til.

Publisert Sist oppdatert

Marie Mostad i markedsføringsplattformen inzpire.me, er opptatt av at man ikke må dra alle SMB-bedrifter under én kam.

– Det er veldig stor forskjell på de som nå er pålagt å stenge og derfor ikke har noe inntektsgrunnlag - og vekstbedrifter som oss. Vi trenger hjelp til å holde folk i arbeid, sier hun og legger til:

– Akkurat nå får man hjelp til å ta folk ut av arbeid, men for oss er det viktig å holde fart gjennom dette. Jeg tror det også ligger i startups natur at man er gode til å omstille seg og se nye muligheter.

For å dekke det akutte informasjonsbehovet under utbruddet av COVID-19 tilbyr vi nå SHIFTER+ gratis de første 30 dagene. Og reduserer samtidig prisen på månedsabonnementet. Du kan når som helst si opp abonnementet.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Abonnement SHIFTER+
Kampanje
GRATIS første 30 dager,
deretter 129,- per mnd

Bestill her

Årsabonnement på SHIFTER+
1290,- per år (107,- pr mnd)


Bestill her