Avtroppende CEO i Lavo.tv, Bernhard Steen.
Avtroppende CEO i Lavo.tv, Bernhard Steen.

Lavo.tv sikret ny finansiering: Bernhard Steen gir seg

Selskapet inngår ny låneavtale og bytter ut sjefen.

Publisert Sist oppdatert

Bernhard A. Steen går av som administrerende direktør i Lavo.tv. Det skriver selskapet i en melding. Han blir erstattet av Lars Christian Beitnes.

– Bernhards fokus har vært på teknisk utvikling og å sørge for at vi har en god plattform for fremtiden, sier styreleder John Quinlan.

Selskapsinformasjon fra Caphub.io

LAVO.TV AS

Lavo.TV tilbyr en digital app og løsning for oppdatert sport og underholdning på mobil. Konseptet er at brukere skal kunne kommentere og dele opplevelsen med andre brukere av Lavo og i sosiale nettsamfunn.

Les mer om selskapet her

OSLO

Lars Christian Beitnes

0-5

  • International Plc Nomura
  • SKANSEN HOLDING BERGEN AS
  • SENIOR DEV ONLY AS
Se hele selskapsprofilen

Samtidig gikk det ut en melding der det går frem at Lavo.tv er i ferd med å inngå en låneavtale med European High Growth Opportunities SF (EHGO). Det er snakk om et konvertibelt lån på 12,5 millioner kroner, med en rente på fem prosent. Lånet her en forfallstid på ett år.

I meldingen skrives det at pengene blant annet skal gå til å «realisere potensialet i selskapet» samt betale ned gjeld som selskapet allerede har til EHGO. Det betyr at EHGO avstår fra å konvertere eksisterende lån de har gitt selskapet til aksjer.

Tøff periode

I meldingen kommer det frem at et lederskifte har vært diskutert en stund, «etter å ha blitt informert om Mr. Beitnes' tilgjengelighet.»

– Gitt at Lavo.tv nå er i nærheten av å signere en ny finansieringsavtale, var Bernhard og jeg begge enige om at dette var riktig tidspunkt å gjøre endringen i Lavos ledelse. Jeg vil takke Bernhard for hans tjeneste, siden han har vært med på å få Lavo.tv gjennom en tøff periode. Det er nå på tide at Lavo.tv går videre i den neste fasen av utviklingen under ledelse av Mr. Beitnes, sier Quinlan.

Beitnes har 15 års erfaring som CEO og styreleder for flere børsnoterte selskaper. Han er også en investor, investerings- og forretningsrådgiver, samt grunnlegger, styreleder og eneeier av det internasjonale konsernet Aston Group.

–Jeg er glad for å være med Lavo.tv på dette viktige tidspunktet i utviklingen, sier Beitnes i meldingen, og legger til at den nye finansieringsavtalen «vil gi drivkraft for neste fase av Lavo.tvs vekst.»

Nylig ble det kjent at selskapet inngår et forlik med gründer Tom Roger Sokki om et pengekrav.