Ny produksjonsavtale sender Zwipe-aksjen opp

Satser på det asiatiske markedet.

Publisert Sist oppdatert

Biometri-selskapet Zwipe trapper opp samarbeidet med Toppan Forms Card Technologies Limited (TFCT), en smartkort-produsent med base i Hong Kong. Selskapet er en autorisert produsent av VISA-, MasterCard-, China UnionPay-, JCB- og AMEX-kort.

Selskapene inngikk partnerskap i april og TFCT har nå lagt inn en ordre for å starte en småskala produksjon av biometriske betalingskort med teknologi fra Zwipe.

– Vi har satt av tid og rom på anleggene våre til å produsere biometriske betalingskort med Zwipes teknologi. Vi er glade for å kunne fortsette fremover med Zwipe i dette viktige prosjektet for å utvikle markedet for biometrisk betaling, sier CEO i TFCT, Joseph Hui.

Selskapsinformasjon fra Caphub.io

ZWIPE AS

Zwipe er et teknologiselskap som har utviklet en batteriløs, lavenergi biometrisk autentiseringsløsning for betalingskort og bærbare enheter. Selskapets kunder kommer hovedsakelig fra digital sikkerhet- og finansindustrien.

Les mer om selskapet her

OSLO

André Løvestam

6-10

  • Bank Ab Avanza
  • Bank Ab Nordnet
  • Enskilda Banken Ab Skandinaviska
Se hele selskapsprofilen

– Biometriske betalingskort kan være et lukrativt produkt for oss med tanke på hvilke banker vi har som kunder, med mange kunder med høy nettoformue, sa Hui da selskapene inngikk partnerskap i vår.

– Betalingsmarkedet i Asia-Stillehavsregionen har en av de høyeste vekstratene i verden. Vi er glade for at TFCT, som er en leder innen betalingsløsninger i denne regionen, har bestemt seg for å styrke samarbeidet vårt og integrere vår plattform i betalingskortene deres, sier CEO i Zwipe, Andrè Løvenstam.

Markedet reagerer positivt på nyheten. Zwipe-aksjen på Oslo Børs' Merkur Market er opp over 17 prosent mandag formiddag. Etter en turbulent høst og vinter har selskapet hentet seg inn i år, og siden årsskiftet har papirverdien nesten doblet seg.

Powered by Labrador CMS