Ny sjefstrateg i Zwipe

Bishwajit Choudhary har over tjue års erfaring med digital identifisering. Nå skal han lede strategi-arbeidet til biometri-selskapet Zwipe.

Publisert

Bishwajit Choudhary går inn i stilling som sjef for «Strategy and Channels» i Zwipe. Han skal lede selskapets arbeid med banker, globale og nasjonale kort-ordninger og utvalgte forhandlere. Det skriver selskapet i en melding.

Selskapsinformasjon fra Caphub.io

ZWIPE AS

Zwipe er et teknologiselskap som har utviklet en batteriløs, lavenergi biometrisk autentiseringsløsning for betalingskort og bærbare enheter. Selskapets kunder kommer hovedsakelig fra digital sikkerhet- og finansindustrien.

Les mer om selskapet her

OSLO

André Løvestam

6-10

  • Bank Ab Avanza
  • Bank Ab Nordnet
  • Enskilda Banken Ab Skandinaviska
Se hele selskapsprofilen

Choudhary har over tjue års erfaring fra Nets, der han ledet flere nye initiativer innenfor digital ID, elektroniske signaturer og mobilgjenkjenning for internasjonale kunder. Inntil nylig var han CCO hos UserTribe, et selskap som leverer kundeinnsikt i over hundre land basert på direktedata.

– Vi kommer til å øke vårt engasjement med banker, så vel som nye aktører innenfor utstedelse av kort, for eksempel forhandlere og teknologiselskaper. Med dyp innsikt i betalingsbransjen vil Choudhary komme med en verdifull bredde, og lede vårt strategiarbeid, sier Andre Løvestam, CEO i Zwipe i meldingen.

Powered by Labrador CMS