Trond Berger i Blommenholm Industrier, Kjersti Løken Stavrum i Stiftelsen Tinius og Terje Seljeseth i Blommenholm Industrier
Trond Berger i Blommenholm Industrier, Kjersti Løken Stavrum i Stiftelsen Tinius og Terje Seljeseth i Blommenholm Industrier

Schibsted-eier skal investere 10 millioner i tidligfase-startups: Dette er selskapene de er på utkikk etter

— Vi kan finne noe som ikke er naturlig for Schibsted å finne, og finne ting som senere kan blir interessant for Schibsted, sier Terje Seljeseth, sjefsanalytiker i Blommenholm Industrier.

Publisert

Schibsteds største eier Blommenholm Industrier, som igjen eies av Stiftelsen Tinius, har besluttet å investere 10 millioner kroner i norske tidligfase-selskaper.

— Hvorfor?

—Det er mange grunner til det. Blommenholm industrier er største eier i Schibsted, og dette har noe med at vi ønsker å styrke vår kunnskap og være en god eier for Schibsted. Det andre er at vi ønsker å hjelpe til med å få nye selskaper inn i et område som er viktig for oss. Vi mener at tidligfase ikke akkurat er overbefolket av investorer, så vi vil kunne bidra til å bedre det, sier Terje Seljeseth, sjefsanalytiker i Blommenholm Industrier til Shifter.

For å dekke det akutte informasjonsbehovet under utbruddet av COVID-19 tilbyr vi nå SHIFTER+ gratis de første 30 dagene. Og reduserer samtidig prisen på månedsabonnementet. Du kan når som helst si opp abonnementet.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Abonnement SHIFTER+
Kampanje
GRATIS første 30 dager,
deretter 129,- per mnd

Bestill her

Årsabonnement på SHIFTER+
1290,- per år (107,- pr mnd)


Bestill her