Trond Undheim er gründer i Boston.
Trond Undheim er gründer i Boston.

Seriegründeren om virkeligheten etter viruset: Ut med enhjørninger og innovasjonsdirektører

Pandemien vil føre til varige endringer. Det kan være gode nyheter for norske gründere, men dårlige nyheter for selskaper som later som de er innovative, mener Trond Undheim.

Publisert

Den kjente teknologigründeren er nå aktuell med boken Disruption Games. I den sammenheng spår han at tiltak i forbindelse med coronaviruset kommer til å prege tech-verdenen i mange år fremover.

– Startups vil slite med å vokse seg store nok til å bli enhjørninger, fordi det blir vanskelig å hente kapital, skaffe seg nye kunder og ha mange ansatte uten at man kan møtes, tror Undheim.

– I stedet vil mange foretak være små eller mellomstore. Det er helt fantastisk for Norge. Vi har egentlig aldri lyktes med å bygge så store startups som amerikanere. Det er nå vi kan få til små bedrifter med høy verdiskaping, få ansatte og lite reising.

For å dekke det akutte informasjonsbehovet under utbruddet av COVID-19 tilbyr vi nå SHIFTER+ gratis de første 30 dagene. Og reduserer samtidig prisen på månedsabonnementet. Du kan når som helst si opp abonnementet.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Abonnement SHIFTER+
Kampanje
GRATIS første 30 dager,
deretter 129,- per mnd

Bestill her

Årsabonnement på SHIFTER+
1290,- per år (107,- pr mnd)


Bestill her