Gründer og daglig leder Nikolai Strandskogen i ShiftX.
Gründer og daglig leder Nikolai Strandskogen i ShiftX.

ShiftX styrker teamet kraftig: Hentet fra Hollywood

Satser på mer enn dobling av staben.

Publisert Sist oppdatert

I fjor hentet ShiftX 15,3 millioner kroner. Blant investorene var Alliance Venture, Skagerak Maturo og Fauna Inc.-gründer Evan Weaver. ShiftX utvikler et forretningsstyringssystem (ERP) basert på samarbeid og visualisering.

Nå forbereder selskapet storinnrykk i markedet, og skal i løpet av året mer enn doble staben fra fjorårets 6, til 15 ansatte.

Det er særling innen kommersialisering teamet skal styrkes.

Hentet fra Hollywood

Selskapet er godt i gang med prosessen, og har allerede vokst til 10 ansatte.

I midten av januar ble blant andre Tarje Pladsen ansatt i halv stilling, som animatør og front end-utvikler. Han har jobbet med 3D-design og animasjon i åtte år, og blant annet vært med å lage HBO-serien Watchmen og blockbusteren Black Panther.

Siste person inn dørene til den norske startupen er Natalie Tveit Melleby. Hun er ansatt som Digital Marketing Specialist, og kommer fra samme rolle i Kongsberg Digital.

I starten av februar hentet ShiftX også ny kommunikasjonsansvarlig, Are W. Sandvik, fra Netlife Design.

I fjor omsatte selskapet for 2,5 millioner kroner. På kundelista står blant andre Obos, Virke, Vinmonopolet, Coca Cola, Nets og Rambøll.

Selskapsinformasjon fra Caphub.io

SHIFTX AS

SHIFTX AS tilbyr et samarbeidsverktøy, som skal visualisere og skape forståelse for hvordan en virksomhet fungerer. Ved å ta i bruk API-er og skylagring, skal ShiftX være et forretningsstyringssystem tilgjengelig for alle.

Les mer om selskapet her

OSLO

Nikolai Krister Strandskogen

6-10

  • JORTVEITS HOLDING AS
  • SAGAFOS AS
  • LAIEN AS
Se hele selskapsprofilen
Powered by Labrador CMS