foodtech

Silje Landevåg på case-jakt på Startuplab mot slutten av 2021

Silje Landevåg går inn i markedsplass for kaker

Get Inspired-gründeren har gjort sin første startup-investering. Hun kjøper aksjer i Cake it Easy i en privat transaksjon med gründer Marius Sevaldsen.

Publisert Sist oppdatert

Shifter møtte Trondheim-baserte Silje Landevåg da hun var på startup-jakt på StartupLab på sensommeren i fjor.

Med sitt nye investeringsselskap, Do it With Passion, forkortet Diwp by Silje, har hun som mål å investere i 2-3 selskaper det neste året.

Erfaringen og kapitalen hun tar med seg stammer fra Get Inspired, som hun grunnla i 2009.

Nettbutikken har hun drevet sammen med broren sin siden 2011. Hun eier fortsatt 20 prosent av selskapet etter at hun solgte seg ned for over 100 millioner kroner til investeringsselskapet Salvesen og Thams.

Nå har hun derimot gått løs på et nytt kapittel.

– Jeg gleder meg til å være med på verdiskaping og lære mer om nye bransjer, samt dele av mine erfaringer med gründere som vil opp og frem, sa hun til Shifter.

Nå har hun gjort sin første investering: Cake it Easy, en handelsplattform for kaker, melder E24.

Selskapet ble etablert i 2012 av gründer Marius Sevaldsen, og omsatte for 40 millioner kroner i fjor, en dobling fra året før.

Landevåg kjøper seg inn til en eierandel på 5,5 prosent, og skal bistå med markedsførings- og strategikompetanse.

– Frem til nå har fokus vært på teknologi og utvikling. Nå er plattformen veldig bra, og fremover vil det være mer markedsføring og ekspansjon. De har jo ikke gjort noe på sosiale medier på mange måneder, det er klart jeg klør i fingrene, sier Landevåg til E24.