Sindre Holme i Tackl.
Sindre Holme i Tackl.

Slik gjorde Sindre familiens utfordringer til et selskap: Da det så som mørkest ut, fikk han en idé

Den personlige drivkraften har gjort at Tackl-gründeren har strukket seg langt, med mye arbeid og lite lønn. Denne vinteren har det løsnet.

Publisert Sist oppdatert

Han hadde ikke sett problemet komme. Sindre Holme hadde en god jobb i PR-bransjen og to barn, den gangen for seks år siden. Til å begynne med var alt litt diffust. Kanskje var det ikke noe annet enn at barnet var litt skolelei, og foreldrene begynte jakten på hva årsaken kunne være. Så ble det verre og verre, og til slutt sa det bare stopp.

Som pappa ble han bare mer og mer fortvilet og forsøkte desperat det meste for å få barnet sitt til å gå på skolen. Da det så som mørkest ut, skulle håpet komme i form av en spill-app som tok barn og voksne over hele verden med storm.

– Det blir ofte tolket som trass, at barnet ikke gidder, og har lyst til å sove i stedet for å gå på skolen. Men barna vil jo gjerne, de får det bare ikke til. Som foreldre blir du overlatt til deg selv. Du prøver med belønninger og alt du kan tenke deg. Men en dag spilte vi Pokemon Go på vei til skolen. Plutselig sto vi i skolegården og hadde spilt oss hele den vanskelige veien uten problemer, sier gründer Sindre Holme i Tackl.

For å lese artikkelen må du ha abonnement på Shifter+

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Årsabonnement på SHIFTER+
3690,- per årBestill her

Månedsabonnement på SHIFTER+
369,- per mndBestill her

Jobber du i en oppstartsbedrift med sårbar økonomi? Kjøp SHIFTER+ til 1290,- per år

Bestill her

Jobber du i en oppstartsbedrift med sårbar økonomi? Kjøp SHIFTER+ til 129,- per mnd

Bestill her