Carl "Calle" Christensen i Spacemaker ombord på Shifters sommerbåt, Entrepreurship-medlemmet Christian Radich. Foto: Per-Ivar Nikolaisen
Carl "Calle" Christensen i Spacemaker ombord på Shifters sommerbåt, Entrepreurship-medlemmet Christian Radich. Foto: Per-Ivar Nikolaisen

Slik har Spacemaker-Calle rekruttert et drømmelag: Gjør noe startups ikke alltid gjør

Publisert Sist oppdatert

Gründerne bak en av landets heteste startups var opptatt av å hente kapital tidlig, og har ofret egne eierandeler for å gi nyansette en god lønn.

I den seneste podcasten til Shifter forteller Carl "Calle" Christensen i Spacemaker om hvordan det gikk til da selskapet hentet en storrunde med kapital i våres, og at gründerne ble "nedrent" av innkomne investorer. I en artikkel her i Shifter nylig, pekte han på det sterke teamet som en av grunnene til at selskapet har blitt en yndling blant størrelser som Atomico og Northzone.

Nå forteller han hvordan selskapet som skal revolusjonere eiendomsutviklingen i verdens byer, har jobbet svært målbevisst med rekruttering fra første stund. Det har bidratt til et drømmelag som snart teller 100 ansatte.

For å dekke det akutte informasjonsbehovet under utbruddet av COVID-19 tilbyr vi nå SHIFTER+ gratis de første 30 dagene. Og reduserer samtidig prisen på månedsabonnementet. Du kan når som helst si opp abonnementet.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Abonnement SHIFTER+
Kampanje
GRATIS første 30 dager,
deretter 129,- per mnd

Bestill her

Årsabonnement på SHIFTER+
1290,- per år (107,- pr mnd)


Bestill her