Joachim Levin og Anniken Fjelberg, og ja, de er innenfor sikkerhetsavstanden, siden de både bor og jobber sammen.
Joachim Levin og Anniken Fjelberg, og ja, de er innenfor sikkerhetsavstanden, siden de både bor og jobber sammen.

Slik jobber gründerparet for å ta livsverket gjennom virusstormen

- Det er viktig å tro på og gå for det beste utfallet selv i vanskelige tider, samtidig som man må tørre å utforske “worst case”, sier Anniken Fjelberg i 657 Oslo.

Publisert Sist oppdatert

Tidligere i vinter var det få skjær i sjøen. Livsverkene 657 Oslo og Superblaise holdt stødig kurs opp og frem. Det kjente gründerparet hadde sammen og hver for seg investert i flere startups, nye prosjekter og partnerskap var på gang, også med noen spennende internasjonale spor. Fredag den 13. mars kom imidlertid isfjellet som har gitt en av de mest markante aktørene i det norske startup-økosystemet en merkbar slagside.

- Vi jobber fokuserte for å greie oss gjennom krisen og opplever at mange ønsker at vi skal lykkes. Vi er ikke alene om å slite med likviditeten nå, men vi er i hvertfall friske på privaten, forteller Anniken Fjelberg da Shifter tar kontakt for å høre hvordan det går.

Navigering i stormen

For å dekke det akutte informasjonsbehovet under utbruddet av COVID-19 tilbyr vi nå SHIFTER+ gratis de første 30 dagene. Og reduserer samtidig prisen på månedsabonnementet. Du kan når som helst si opp abonnementet.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Abonnement SHIFTER+
Kampanje
GRATIS første 30 dager,
deretter 129,- per mnd

Bestill her

Årsabonnement på SHIFTER+
1290,- per år (107,- pr mnd)


Bestill her