lading

Svensk konkurrent lanserer lader tegnet av tidligere Koenigsegg-designer 

Det svenske ladeselskapet Charge Amps utvider sin produktportefølje med lanseringen av Charge Amps Luna. Laderen er designet av tidligere Koenigsegg-designer Joachim Nordwall.

Tom Ragnar Aulesjord, administrerende-direktør for Charge Amps Norge, med den nye-laderen Luna.
Publisert

Laderen har en ladekapasitet på opptil 22 kW. Det skal samtidig være enkelt å redusere effekten for å tilpasses boligens hovedsikring. 

Laderen støtter ISO 15118, som blant annet betyr at det er lagt til rette for framtidige funksjoner som plug-and-charge (laderen kjenner igjen bilen) og strøm til nett fra bil og andre kommende funksjoner innen elbillading. 

Unikt design av Koenigsegg-designer

Det er den tidligere sjefsdesigneren hos superbilprodusenten Koenigsegg, Joachim Nordwall, som står bak designet. Laderen kommer i tre farger – sølv, mørkegrå og perlehvit. 

Charge Amps, som holder til i Stocholm siden starten i 2012, har eget kontor i Oslo med lager i Vestfold og har etablert et kundeserviceteam i Norge som samarbeider med lokale partnere. 

Få gratis nyhetsbrev

Abonner på Shifters nyhetsbrev for de siste nyhetene, trendene og analysene.

– Med Charge Amps Luna utvider vi vårt tilbud og sikrer at vi kan dekke hele spekteret av kundebehov – fra privatpersoner til større bedrifter, sier daglig leder Tom Ragnar Aulesjord.