Daniel Bentes og Wasim Rashid fra R8 Property og Andreas Solbakken fra Railway.
Daniel Bentes og Wasim Rashid fra R8 Property og Andreas Solbakken fra Railway.

Tech-profilene skal fylle tomme næringsbygg med smittefrie arbeidsplasser

Wasim Rashid og Daniel Bentes lanserer «Airbnb for kontorer», og tyvstarter med å leie ut coronasikre lokaler.

Publisert

På én måned har duoen som tidligere har jobbet i Schibsted, Telia og DNB, hacket til en løsning som skal sørge for at små og store team kan gjenoppta fysiske møter - i trygge omgivelser skreddersydd etter smittevernkravene.

– Mange store selskaper har levd under prinsippene om «free seating» og åpent landskap. Den delen av arbeidskulturen er i ferd med å endre seg, både på kort sikt og i fremtiden, ifølge Rashid, som er data- og teknologisjef i eiendomsselskapet R8.

Prosjektet som nå lanseres bærer navnet SafeOrbit, og er det første de to lanserer etter overgangen fra profilerte toppjobber i DNB til R8 Property. Løsningen er en forgrening av et nytt fullskala kontorkonsept, Orbit. Plattformen, som er utviklet i samarbeid med «innovasjonsstudioet» Railway, skal etter planen gjøres tilgjengelig for alle i september og blir en konkurrent til «coworking»-aktører som Spaces og WeWork i Oslo-området.

For å dekke det akutte informasjonsbehovet under utbruddet av COVID-19 tilbyr vi nå SHIFTER+ gratis de første 30 dagene. Og reduserer samtidig prisen på månedsabonnementet. Du kan når som helst si opp abonnementet.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Abonnement SHIFTER+
Kampanje
GRATIS første 30 dager,
deretter 129,- per mnd

Bestill her

Årsabonnement på SHIFTER+
1290,- per år (107,- pr mnd)


Bestill her