Trond Kittelsen sluttet i Telenor for å starte tennis-tech.
Trond Kittelsen sluttet i Telenor for å starte tennis-tech.

Tennis-tech reddet på målstreken: – Det var nesten «burnout», både med energi og penger

Etter flere bomslag var gründeren bak SevenSix i ferd med å legge racketen på hylla. Men nå er finansiering sikret, og denne uka skal konseptet presenteres for verdenseliten, under fanen «tennisens fremtid».

Publisert Sist oppdatert

– Man vet egentlig ikke helt hvem det blir, før avtalen er signert. Det er mye flaks involvert, og mye hardt arbeid. Det blir ofte ikke den du tror, sier gründer Trond Kittelsen i SevenSix.

I sommer returnerte han og partner Christer Lien, som står bak startupen som lager teknologi for bedre utvikling av tennis-spillere, fra New York og US Open med kofferten full av lovord fra verdens tenniselite, men med skrapet kasse. En krevende jakt på ny kapital ble iverksatt. Selv satte de frist ved nyttår til å lande en millioninvestering og dermed sikre videre drift.

Nå, en drøy måned på overtid, er de i mål. En investorgruppe fra Rogaland har tatt en minoritetsandel i selskapet for 2,2 millioner kroner. Investeringen utløser også 1,7 millioner kroner fra innovasjonskontrakten selskapet har med Innovasjon Norge.

For å dekke det akutte informasjonsbehovet under utbruddet av COVID-19 tilbyr vi nå SHIFTER+ gratis de første 30 dagene. Og reduserer samtidig prisen på månedsabonnementet. Du kan når som helst si opp abonnementet.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Abonnement SHIFTER+
Kampanje
GRATIS første 30 dager,
deretter 129,- per mnd

Bestill her

Årsabonnement på SHIFTER+
1290,- per år (107,- pr mnd)


Bestill her