Tine Austvoll Jensen blir ny sjef for Google Norge.
Tine Austvoll Jensen blir ny sjef for Google Norge.

Tine Austvoll Jensen blir ny norgessjef i Google

Tar over etter Jan Grønbech.

Publisert

Google har ansatt Tine Austvoll Jensen som ny «Country Director» i Norge. Hun tar over etter Jan Grønbech når hun starter i jobben 4. januar 2021, opplyser Google i en pressemelding.

Jensen kommer fra jobben som administrerende direktør og ansvarlig redaktør i Discovery Norge, der hun tidligere også har hatt andre lederstillinger i den norske og nordiske delen av selskapet. Hun har også lederbakgrunn fra Schibsted Media Group og MTG.

Selskapsinformasjon fra Caphub.io

GOOGLE NORWAY AS

Google Norge AS tilbyr søketjenester. Selskapet tilbyr også online annonsering, operativsystemer og plattformer og bedriftsprodukter. Google betjener kunder over hele verden.

Les mer om selskapet her

OSLO

Tine Austvoll Jensen

50+

  • International, Llc Google
Se hele selskapsprofilen

– Som et digitalt foregangsland er Norge et spesielt marked, og det er med stor entusiasme jeg tar på meg denne nye rollen, sier Austvoll Jensen i meldingen.

– Vi er inne i en helt spesiell tid, men jeg er optimist og tror sterkt at Google og selskapets teknologi kan spille en viktig rolle i å akselerere den økonomiske gjenoppbyggingen i Norge.

Peter Friis, administrerende direktør for Google i Nord-Europa, kommenterer ansettelsen slik:

– Tine har masse erfaring som engasjert leder i norsk medieindustri gjennom mange år, og vi er veldig glade for å ha funnet den perfekte kandidaten til å bygge ut vår norske virksomhet videre, og til å hjelpe virksomheter i Norge med å vokse ved å samarbeide med Google.

Powered by Labrador CMS