Sverige-satsingen setter fart for CEO Eirik Frøyland Rime og resten av Tise.
Sverige-satsingen setter fart for CEO Eirik Frøyland Rime og resten av Tise.

Tise nær 200.000 profiler i Sverige: – Det går fortere og fortere

På et snaut halvår har Tise doblet antallet brukere i Sverige. I forrige uke var gjenbruksappen på topp i svenske App Store.

Publisert Sist oppdatert

Sverige er første land ut i gjenbruksappens satsing på Norden. På tampen av fjoråret passerte de 100.000 brukere hos «söta bror» , og denne våren har veksten virkelig skutt fart, sier CEO Eirik Frøyland Rime.

Tise toppet svenske App Store i forrige uke.
Tise toppet svenske App Store i forrige uke.

Han opplyser at Tise straks vil passere 200.000 registrerte brukere i Sverige, etter det han karakteriserer som «veldig bra vekst» i vår.

I forrige uke toppet den norske appen App Store to dager på rad.

– Nå har vi kommet inn i et svinghjul der borte. Vi ser gradvis mer aktivitet. Og i vårt marked er det slik at aktivitet avler mer aktivitet og flere brukere. Dermed går veksten i Sverige fortere og fortere, sier Tise-sjefen.

Han legger til at selskapet fortsatt har større utgifter enn inntekter i nabolandet, men at dette er en bevisst strategi.

– Vi investerer fortsatt i vekst, sier han.

Større konkurranse

Sammenlignet med Norge konstaterer han at det svenske markedet har enorm konkurranse i det digitale markedet. Derfor er det ekstra morsomt å se at strategien lykkes, sier han.

– Jeg opplever at vi har knekt koden, og at vi begynner å få en ordentlig playbook som vi kan kjøre ut også i andre markeder. I første omgang vil vi konsentrere oss om Norden, men planen er å spre oss videre derfra.

Selskapsinformasjon fra Caphub.io

TISE AS

TISE AS er et programvareselskap som har utviklet en app og nettside under samme navn, for kjøp og salg av brukte klær, møbler og fritidsartikler. Selskapet tilbyr også Tise Basics, Tise Mobile og Tise Verified Phones.

Les mer om selskapet her

OSLO

Eirik Frøyland Rime

11-20

  • RIME AS
  • AXEL FRANCK NÆSS AS
  • SKANSEBAKKEN AS
Se hele selskapsprofilen
Powered by Labrador CMS