Henriette Sveen er ny daglig leder i Epicenter Oslo.
Henriette Sveen er ny daglig leder i Epicenter Oslo.

Veksthuben Epicenter henter ny sjef fra chatbot-startup

Salgssjef i Kindly blir daglig leder for Epicenter i Oslo.

Publisert Sist oppdatert

Etter to år i chatbot-startupen Kindly gir salgssjef Henriette Sveen seg i selskapet.

Hun er allerede over i en ny sjefsrolle, som daglig leder i innovasjons- og scaleup-huset Epicenter i Oslo sentrum. Sveen tiltrådte stillingen 3. august.

– Hvorfor gir du deg i Kindly?

– Jeg savnet en mer variert arbeidshverdag. Det var litt mye fokus på salgsprosesser og det tekniske. Så det handlet om rollen. Jeg trives bedre der man jobber med tilrettelegging og relasjon, og så er jeg er en «sucker» for startups og scaleups. Jeg var ikke på jobbsøk, for Kindly er et veldig kult selskap. Men dette dukket opp, og var som skrevet for meg, sier Sveen.

Selskapsinformasjon fra Caphub.io

EP CENTER NORGE AS

Epicenter er et innovasjons- og scaleup-samfunn for raskt voksende selskaper og etablerte bedrifter, side om side. Epicenter har gjennomføring av eventer og seminarer samt tilhørende konsulent- og rådgivningstjeneste til vekstselskaper.

Les mer om selskapet her

OSLO

Henriette Sveen

21-35

  • Center Holding Ab Ep
Se hele selskapsprofilen

– Og hva forventer du av den nye rollen?

– Alt fungerer veldig bra nå. Men det er ekstremt mye potensiale her. Så det blir nok en ganske kreativ jobb med å finne på nye initiativer med arrangementer og nettverk, for å gjøre dette enda mer interessant for medlemmene. Og så handler det om å bygge organisasjonen og gjøre den mer effektiv. Dette er også en startup. Vi må få satt Epicenter mer på kartet.

Før jobben i Kindly, var Sveen med å utvikle pressetjenesten Mynewsdesk, hvor hun gjennom åtte år fylte rollene som daglig leder og salgsleder, med ansvar for selskapets virksomhet, budsjett og vekst i Norge.

– Hun har en sterk kommersiell bakgrunn og kommer til å bidra positivt til vårt fokus på å videreutvikle og tilpasse Epicenter i et raskt endrende marked. Henriette har også selv erfart hvordan det er å jobbe i både startups og scaleups, som kommer godt med i vårt community, sier Patrick Mesterton, konsernsjef og med-grunnlegger av Epicenter.

Tenker internasjonalt

Den nye Epicenter-sjefen i Oslo mener at det er avgjørende å tenke stort for startup-selskaper som vil lykkes over tid, og at alle forhold lagt til rette for at norske selskaper kan etablere seg internasjonalt.

– Den raskeste veien til internasjonal vekst er gjennom gode partnerskap, og her spiller innovasjonshusene en sentral rolle. Innad i disse kretsene får startups og scaleups en unik mulighet til å knytte verdifulle kontakter og utvide sine nettverk, sier Sveen.

Epicenter har lokaler i Oslo, Stockholm, Amsterdam og Helsinki, med medlemmer som Antler, Danske Bank, Spacemaker, Fjong og Growth Tribe. I forrige uke flyttet den første norske satsingen til den svenske startup-fabrikken Vinngroup inn i deres Oslo-lokaler.

Powered by Labrador CMS