Revolut vil la brukerne gjøre éngangskjøp på nettsider uten å måtte gi fra seg betalingsinformasjonen sin.

Revolut bank lanserer engangskort for netthandel

Benedicte Tandsæther-Andersen

Benedicte Tandsæther-Andersen

Journalist

Publisert 22. mars 2018

Nå trenger du ikke å legge igjen betalingsinformasjon når du gjør éngangskjøp på nettet.

Det har allerede eksistert virtuelle kredittkort en stund, men det nye denne gang er at kortet nå kan kastes – og det etter bare én gangs bruk. Det er dermed fritt frem for å la impulskjøpene fra nettsider man vanligvis ikke ville handlet fra, bli en realitet når kortet uansett kan kastes siden.

I en artikkel fra Tech Crunch fortelles det at hvis websiden du brukte engangskortet på senere forsøker å ta betalt av deg igjen, vil transaksjonen feile.

Engangskort(ene) fra Revolut vil også være mulig i bruk hvis du skal handle flere ting på nettet, men igjen ikke ønsker å la kortinformasjonen din ligge igjen på alle nettsidene.

Kortet vil – på grunn av konseptet – kun gjennomføre første betaling på tjenester som Spotify og Netflix. Med andre ord en perfekt tjeneste for dem som ikke liker å binde seg.

Shifter har også tidligere skrevet om Revolut, som i 2014 ble startet av Nikolay Storonsky og Vlad Yatsenko, har også blitt kjent for å la folk starte en bankkonto på under tre minutter, kjøpe kryptovaluta og sende penger globalt uten gebyrer.

Bransje: 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på det viktigste som skjer innen startups, innovasjon og teknologi. Motta nyheter, reportasjer, innsikt og eksklusivt materiale rett i innboksen.