Didrik Dimmen, ex-Flowmotion, nå Remarkable. Foto: Per-Ivar Nikolaisen
Didrik Dimmen, ex-Flowmotion, nå Remarkable. Foto: Per-Ivar Nikolaisen

Flowmotion-Didrik etter kræsjlandingen: Går til den heteste hardware-startupen

Både oppturene og til slutt den ekstreme nedturen i Flowmotion blir viktige erfaringer når Didrik Dimmen nå tar fatt på nye oppgaver - i Remarkable.

Publisert   Sist oppdatert

Det er fire måneder siden gründer Didrik Dimmen og resten av gjengen i Flowmotion måtte gå den tunge veien til skifteretten. Etter flere feilslåtte forsøk på å redde selskapet, måtte teamet kaste inn håndkleet i sommer.

— Min ambisjon her i livet er å hjelpe selskaper å vokse og utvikle seg, enten gjennom noe jeg starter selv eller noe jeg blir en del av. Det må være en mening, påvirke positivt på en eller annen måte, ha en god grunn til å eksistere, sa Dimmen til Shifter da han i september snakket ut om oppturene og nedturene med Flowmotion.

Fredag 1. november hadde han første dag i ny jobb, med "performance marketing" i et annet av de mest omtalte selskapene i den nye norske gründerbølgen, Remarkable. Dimmen er bare et av flere kjente tech-navn som har begynt i den fremgangsrike hardware-startupen. Suksess-seriegründer Kristian Bye er blant de som nærmest tryglet om å få bli en del av teamet.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digitalt abonnement - 369 kroner per måned

Bestill her

Digitalt abonnement - 3690 per år

Bestill her

Bedrift som ønsker fem eller flere tilganger

Ta kontakt med
[email protected]